Van bestelling tot pakje in de brievenbus

Heyhey! 

Superfijn dat je even de tijd neemt om deze blogpost te lezen. Misschien ben jij hier om eens rond te snuisteren, misschien heb jij net je winkelmandje gevuld. Alleszins, ik vind het heel lief dat je een kijkje komt nemen. In deze blogpost krijg je een beter beeld van hoe ik te werk ga. 

Vanaf het moment dat je een bestelling plaatst, krijg ik een melding: time for a happy dance! Ik print de bestelling af en verzamel het materiaal om deze te maken. Alles gebeurt in mijn slaapkamer, wat tegelijk ook mijn bureau & atelier is. Ik heb zo goed als geen voorraad van juweeltjes liggen, ik maak bijna alles op het moment zelf, speciaal voor jou. Dit voelt voor mij persoonlijker aan, al zou het mij wel rust geven dat er van elk ontwerpje enkele stuks klaarliggen (hier zou ik echt eens tijd voor moeten maken...). Soms moet ik materiaal bijbestellen om jouw juweeltje te kunnen maken en is het even wachten op de leverancier. Geduld is iets wat ik niet heb meegekregen, trouwens. :) 

Ik bereid zorgvuldig je bestelling voor en pak ze in. Een bloemetje erbij en een stickertje erop en klaar! Ik probeer van elke bestelling een echt cadeautje te maken. Dit omdat ik het enerzijds zelf superleuk vind om een mooi ingepakte bestelling in de brievenbus te krijgen én anderzijds omdat je hieraan meteen merkt dat je bij een 'kleine', lokale ondernemer hebt gekocht. Daar staat namelijk een persoonlijke aanpak centraal en voel je dat iemand écht tijd heeft gestoken in het klaarmaken van jouw bestelling. Een leuk gevoel, toch? 

Daarna breng ik de bestellingen naar de post en dan komen ze jouw richting uit. Zo, nu weet jij hoe de weg van een bestelling tot een pakje in de brievenbus eruitziet. 

Veel liefs, 

Laurien 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd